Saturday, August 22, 2009

Jenis-jenis muka dalam dunia~




Sambil aku berjalan...

Aku memerhatikan orang...

Mende pertama yang akan aku lihat...

Adalah mata...

Kemudian muka...

Kemudian kalo agak muka orang tu tak boleh blah...

Aku akan cepat-cepat mengalih pandangan...

Kalo aku tak pandang tempat lain...

Takot nanti ramai plak kene 'jek' dengan aku...

Setakat jek je mungkin tak ape lagi...

Tapi kalo aku dah convince orang tu suruh buat plastic surgery...

Berdosa laa plak aku nanti...

*********************

Mari kita senaraikan jenis-jenis muka dalam dunia...

1. muka petak
2. muka bujur / lonjong
3. muka bulat
4. muka ablong
5. muka penyek / leper
6. muka sememeh
7. muka busuk
8. muka pecah rase nak jek
9. muka pecah rase nak suruh die bunuh diri
10. muka suci seperti leo
11. muka innocent seperti ini:
12. muka divider
13. muka jalan tar
14. muka comel
15. muka mintak penampar
16. muka mintak kena shoot
17. muka tak bley blah
18. muka macho
19. muka cool
20. muka stim
21. muka ngantok
22. muka fuck *fuckface
23. muka pancut *cumface
24. muka gersang
25. muka gampang
26. muka celaka
27. muka perompak
28. muka hot
29. muka bajet hot
30. muka bajet hensem
31. muka cun
32. muka ayu








34. muka wanita melayu terakhir
35. muka jantan melayu bersepah
36. muka yakin
37. muka cuak sket
38. muka cuak lebey
39. muka takot
40. muka teruja *excited
41. muka bodo xtau pape
42. muka kote *dickface
43. muka tayar
44. talam dua muka
45. muka bontot kuali
46. muka macam nak terberak
47. muka tak malu
48. muka segan
49. muka selambe
50. muka muka alim
51. muka alim tapi perangai macam lahanat
52. muka nak sesuatu
53. muka tak nak
54. muka asap masuk mata
55. muka tahan bersin
56. muka selepas bersin
57. muka high isap gam
58. muka stoned layan batang betik
59. muka stoned layan bong
60. muka stoned layan submarine
61. muka rabak togak terlebey
62. muka segar
63. muka licin
64. muka rasa nak cubit pipi
65. muka kepoh
67. muka macam hanjeng
68. muka macam pundek
69. muka serupa pukimak
70. muka kencing
71. muka gembira












72. muka sedey
73. muka nak nangis










74. muka cover nangis
75. muka selepas nangis
76. muka lebam
77. muka suka
78. muka tak suka
79. muka nak lagi
80. muka peneroka
81. muka poker












82. muka lapar tahan pose

banyak lagi muka laa dalam dunia neh...

Kalo lu orang rajin tambah jela kat comment...

Aku nak pegi carik juadah berbuka...

Selamat!!!