Friday, April 30, 2010

Sekian Lama~

Daa mcm berzaman gak aku tak menulis . . .

Nak cite pasal ape pon gua xde idea . . .

Berikut sinopsis cite sepanjang beberapa bulan yg lalu . . .

Pasukan bawah hanjeng spirulina stakat kalah suku akhir . . .

Placing 3-4 plak kalah men lambung duet syiling bape sen ntah . . .

Suwey~

Men daa bape taun tapi xde pingat lgsg . . .

Camne aku nk cite kat cucu aku nnt yg dlu aku men bola . . .

Men telor toksah cite laaa . . .

Tuh mmg kompem cucu aku laju je nnt . . .

Pape pon tahniah kpd sdare jarir yg menang title pemain tengah terbaek . . .

Dan tak lupe juga kpd sdare pisang mamat topscorer . . .

Best dowhh men bola ngn korg . . .

Naisss~

Korg team paling bangang dalam sejarah mmu kot . . .

Bangang maksud aku di sini sama erti ngn cool laa . . .

Bukan team cool . . .

Tuh nak watpe . . .

Dengan injury ade yang buku lali macam bola tennis . . .

Lutut meletop laa, dahi benjol laa . . .

Paling cacat mamat sepak bola gaya layang2 tuhh . . .

Aku tak paham ape die pikir dowhhh . . .

Die bajet style agaknye . . .

Sebal~

Tak yah aku cite byk kang ade plak kne bahan . . .

*****************************

Anak buah aku daa masok 3org skng . . .

Sme pompuan plak tuhh . . .

Nama mereka terpaksa aku rahsiakan . . .

Kang ade tak pueh ati ngan aku ps2 carik dorg plak . . .

Kesian~

Yang bley nak cite . . .

Nanti besar aku rase dorg cun kot . . .

Kalo tak cun tak yah pggl acu . . .

:))

Ske aku tgok korg gelak ketawa . . .

Macam rase nak satu plak . . .

Tapi ble korg merengek . . .

Rase mcm nak !^#!*#@!# . . .

Seb bek korg kecik tak tau pape sgt lagik . . .

Nanti daa besar sket aku ajar korg mcm2 . . .

Mainan ape yang best . . .

Cara nak pau mak bapak korg . . .

Stadi last minit tapi result mcm stadi dari awal sem . . .

Cara nak bodek lecturer . . .

Mcm2 lagi aaaaaa . . .

Lek luuuuu~

************************************

Pejam celik daa nak bulan 5 . . .

Aku ske bulan 5 . . .

Time tuh aaaa rase daa makin tua makin cepat nak mampos . . .

Aku daa ramal mcm2 bulan 5 nehh . . .

Menurut ahli nujum aku anita . . .

Bulan 5 bakal membawa seribu satu makna . . .

Yang satu tuh je bermakna . . .

Yang seribu tuh saje nak wat gempak je bunyik mcm byk . . .

Plan daa berjuta aku rase . . .

Cite pasal plan tuh daa lg byk dari juta . . .

Billion~

Tapi yang ade tak sampai puluh aku kire . . .

Korek2 ratus pon tak sampai . . .

Berangan tuh penting kata member aku tadi . . .

Sori gua tak hengat sape cakap . . .

Tak dapek nak quote kat sini . . .

Imaginasi tuh penting bak kata org dolu2 . . .

Lagi penting dari pengetahuan kot. . .

Jadik org bangang yg mcm tak tau pape tuh jgn risau . . .

Korg gempak kot . . .

Imaginasi tinggi . . .

Tapi sayang satu je . . .

Korg bangang~

Kalo tak bangang haaaaaa . . .

Korg imagine laa sndr ape bley jadik . . .

****************************************
Daa mcm byk plak aku tulis . . .

Simpan idea untuk sok lusa plak . . .

[Bolehkah ko bayangkan kapal terbang di kala malam umpama bintang tetembak???]

[Aku benar2 perlukan suatu hajat skng]

~